Ansigtsbehandling i Kolding

Ansigtsbehandling i topklasse

Hos Secret Of Beauty tilbyder vi en lang række forskellige ansigtsbehandlinger på skønhedsklinikken i Kolding. Jeg er lægeeksamineret kosmetolog og har flere års erfaring. Jeg har mange glade kunder i fra områderne Kolding, Haderslev og Vejle.

Det vigtigste for mig er at finde frem til hvilken behandling, der passer bedst til din hudtype. Derfor analyserer jeg først din hudtype og tilpasser produkterne og behandlingen ud fra det, således at du opnår det bedste resultat. Jeg har stort fokus på også at vejlede dig om hvilke produkter og plejerutiner, som du kan gøre brug af i dagligdagen, således at du passer bedst muligt på din hud.

Book din tid nu
 

Ansigtsbehandlinger til alle aldre og hudtyper

Hos Secret Of Beauty tilbyder vi behandlinger til alle, uanset hudtype og alder. Vi har ekspertise og produkter til både den unge teenage hud og til en hud med aldringstegn. Jeg anvender kun produkter i mine behandlinger, som jeg kan stå inde for og som er produceret efter alle forskrifter.

Hvornår skal man få ansigtsbehandling? Det er en god ide allerede at starte med ansigtsbehandlinger allerede i teenageårene, hvor der sker noget i kroppen med hormonerne. Det er ofte i teenageårene man får uren hud, tilstoppede porer og acne, derfor er det en god ide at få professionel hjælp til, hvordan man får den bedste hudpleje, samt hvilke produkter der passer til netop din hudtype.

Hvad kan ansigtsbehandling lindre og forebygge?

Regelmæssige ansigtsbehandlinger med korrekte metoder og produkter kan afhjælpe en lang række forskellige hudlidelser og irritationer. Huden påvirkes dagligt både indefra og udefra, som over tid kan få huden til at se ujævn og rynket ud. Mine behandlinger kan lindre og afhjælpe eksempelvis:

 • Aldringstegn - rynker og fine linjer
 • Solskader
 • Pigmentering
 • Akne
 • Tilstoppede porer 
 • Dehydrering
 • Ujævnheder
 • Rødme
 • Sensitiv hud
 • Rosacea
 • Psoriasis

Secret Of Beauty - Skræddersyet ansigtsbehandling

Vores behandlinger findes i mange forskellige afskygninger. Vi tilbyder alt fra microneedling behandling, som går ind og genopbygger huden til frugtsyrebehandlinger og diamantslibning som renser i dybden og Hyaluron behandlinger som tilfører fugt. Uanset hvilke hudlidelser eller problemer du har, så har vi en behandling, som kan afhjælpe og lindre. Vi går meget op i at finde den ansigtsbehandling, der vil give dig det bedste resultat.

Køb skincare produkter eller book en ansigtsbehandling

Hos Secret Of Beauty forhandler vi en række forskellige hudplejeprodukter og skincare til forskellige hudtyper og problematikker i flere prisklasser. Book en ansigtsbehandling her. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du ønsker, så er du velkommen til at ringe og få uforpligtende vejledning på telefon 53 62 17 13, eller via mail secretofbeauty.60@gmail.com. Du kan også til enhver tid udfylde kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Book tid her