Beauty Angel lys: Opdag skønheden i lyset

Drømmer du om en effektiv og behagelig skønhedsbehandling? Beauty Angel Lys er lysterapi, som stimulerer dit bindevæv og øger elastin-, collagen- og hyaluron produktionen. Varmen giver en dejlig og behagelig effekt, mens lyset behandler din hud i de dybeste lag. Ingen bivirkninger, kun ren velvære og en hud, der stråler efter få behandlinger.

Hos Secret of beauty kan du købe kurforløb for eksempel 8 behandlinger, men du betaler kun for 6! Så bor du i Kolding, Vejle eller Haderslev er der ikke langt til en behandling. 

Book behandling

Hvad er Beauty Angel Lys?

Din hud er hver dag udsat for mange forskellige påvirkninger som vind og vejr, forurening, lys og meget mere. Beauty Angel Lys er ikke kun en behandling, det er en oplevelse, der stimulerer collagen produktionen, reducerer rynker, giver naturlig glød og efterlader din hud sund og velplejet. Med denne behandling hjælper du din hud på en naturlig måde, så den kan behandle sig selv. 

Behandling med lys er ganske ufarligt og helt uden bivirkninger. Så du kan roligt lade dig behandle uden bekymringer. Jeg deler altid gode råd og tips med dig, så du kan opnå det bedste resultat.

Særlig intensiv lysterapi

Vores særlige intensiv lysterapi er skabt til at hjælpe forskellige hud bekymringer og give dig en strålende hud. Med fokus på din hud og velvære tilbyder vi en skræddersyet oplevelse, der hjælper med at tackle de spor tiden sætter på din huds sundhed.

Beauty Angel Lys hjælper blandt andet på:

  • Uren hud og reducere ar
  • Reducere fine linjer og rynker
  • Booster din glød
  • Opstrammer huden
  • Reducere pigmenter
  • Giver en følelse af velvære

Køb et Beauty Angel lys forløb og spar penge!

Ønsker du at investere i din hudpleje og samtidig spare penge? 
Vores Beauty Angel lysforløb er skabt til at give dig maksimal værdi og synlige resultater. Uanset om du vælger et forløb på 8 behandlinger, hvor du betaler for 6, eller det udvidede forløb på 12 behandlinger, får du mulighed for at skræddersy din rejse mod en sundere og smukkere hud uden at tømme din pung.

Drømmer du om at gøre noget ekstra for dig selv, kan jeg også tilbyde hot stone massage og diamantslibning.

Book din tid til Beauty Angel Lys i dag

Giv dig selv den luksus at investere i din egen skønhed. Kontakt os i dag for at lære mere om vores prisvenlige Beauty Angel lysforløb og begynd rejsen mod en strålende hud, der ikke kun ser godt ud, men også føles skøn. Skønhed behøver ikke at være en luksus – det kan være en investering i dig selv, der betaler sig.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig og få uforpligtende vejledning på telefon 53 62 17 13 eller sende en mail til secretofbeauty.60@gmail.com. Du kan også til enhver tid udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Book behandling