Hot Stone Massage

Oplev følelsen af dyb afslapning og fornyet energi gennem hot stone massage. Hos Secret of beauty tilbyder jeg en pause fra hverdagens rutiner og til tider stress med hot stone massage, som er en behandling med varme lavasten. Forkæl dig selv eller en, du holder af med en behandling, der skaber velvære og indre harmoni.

Så bor du i Kolding, Vejle eller Haderslev er der ikke langt til en behandling.

Book behandling

Hvad er hot stone massage?

Hot Stone Massage er en unik og fortryllende massageform, der har rødder i den gamle indianske kultur. Ved hjælp af opvarmede lavasten skaber denne behandling en harmonisk fusion af varme, tryk og afslappende bevægelser. Målet er at skabe en dyb forbindelse mellem kroppens energipunkter, også kendt som chakraer, og den beroligende varme fra stenene.

Jeg starter behandlingen med at placere lavasten, opvarmet til behagelige 65-70 grader, på de specielle chakraer på kroppen. Efter stenene er placeret, smøres kroppen ind i lækker olie, og massagen begynder. De varme lavasten kombineres med dybe massagestrøg, der skaber en helende og afslappende effekt.

Drømmer du om at gøre noget ekstra for dig selv, kan jeg også tilbyde beauty angel lys og diamantslibning.

Fordele ved hot stone massage

Når du vælger hot stone massage følger der en masse fordele, som du vil opleve under og efter behandlingen.

Opløsning af spændinger og ømhed
Varme fra stenene trænger ind i musklerne, løsner op for spændinger og reducerer ømhed. Det gør Hot Stone Massage ideel for dig, der søger lindring fra dagligdagens belastninger og stress.

Følelsesmæssig velvære
Hot Stone Massage er mere end bare en fysisk behandling - det er en energiterapi. Ved at påvirke kroppens chakrapunkter og medianbaner, hjælper behandlingen med at frigøre negativ energi og genoplive kroppen med ny vitalitet.

Stressreduktion og styrket immunforsvar
Massagen frigiver kroppens naturlige lykkepiller, endorfiner, som reducerer stress og angst samtidig med det forbedrer søvnkvaliteten.  Immunforsvaret styrkes, når stress reduceres og forbedrer cirkulationen af lymfevæske. 

Book tid til hot stone massage

Giv dig selv lov til at slappe helt af under vores hot stone massage. Lad varmen og berøringen fra lavastenene guide dig ind i en tilstand af total afslapning. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig og få uforpligtende vejledning på telefon 53 62 17 13 eller sende en mail til secretofbeauty.60@gmail.com. Du kan også til enhver tid udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Book behandling